Vítejte

Jmenuji se Václav Havner, narodil jsem se v roce 1941. Jsem jedním z mnoha z naší generace, kteří jako kluci obdivovali letadla a piloty, kteří na nich létali. Jsem jedním z těch, kterým se i s mnoha náhodami podařilo dostat se k létání a u toho zůstat až do penze.

Asi před osmi lety jsem si koupil digitální fotoaparát, němu PC a začal jsem se zajímat o fotografování. Později taky skener a zdokumentoval jsem si rodinné fotoalbum a fotky, které jsem nashromáždil za léta strávená u letectva. Mít takto při ruce všechny fotky bylo bezvadné. Dopracoval jsem se ale k tomu, že u PC trávím, hlavně v zimě většinu času, hlavně poté, co mi synové k předčasnému Ježíšku koupili tyto stránky.

Mezi tím jsem totiž zdokumentoval všechny své kamarády a kolegy, kteří byli ochotni mi své letecké fotky na pár dnů půjčit a přemýšlel jsem o tom, jak s tím naložím. 

Dnes mám kolem čtyřiceti alb a ani nevím, jestli se to všechno na stránky vejde a jestli budou všichni souhlasit se zveřejněním. A taky jestli to zvládnu, učím se. 

Postupně se to ukáže.

Děkuji za zájem a doufám, že tady najdete něco zajímavého

VH Prosinec 2010